PASTA JAJECZNA
Składniki:
- 8 jajek
- 800g ogórków konserwowych
- 2 cebule
- 5 łyżki majonezu
- 3 łyżki musztardy
- 2 łyżki "Delma z masłem"
- przyprawa kucharek
- pieprz do smaku
- 8 jajek
- 800g ogórków konserwowych
- 2 cebule
- 5 łyżki majonezu
- 3 łyżki musztardy
- 2 łyżki "Delma z masłem"
- przyprawa kucharek
- pieprz do smaku
Sposób przygotowania:
Jajka gotujemy na twardo, po ostygnięciu blendujemy i wrzucamy do miski. Ogórki i cebule również blendujemy i dodajemy do miski. Całość mieszamy dodając kolejno delmę, majonez i musztardę. Dodajemy przyprawy kucharek i pieprzu do smaku. Smacznego :)
0 komentarze:
Prześlij komentarz